Vi pakker ind uden beregning - fri fragt ved køb over 299 kr. - Find gode tilbud i menuen SALEShowroom i hjertet af Middelfart

Skulle du have lyst til at se og prøve smykkerne på siden, kan det ske i vores showroom i Middelfart. Her er en del af sortimentet udstillet og bliver gladeligt vist frem af husets medarbejdere. Hvis du ønsker at se og prøve et specifikt smykke, er det vigtigt du laver en aftale. Skriv til Lise her.

 

Vores showroom er en del af det levende hus Brinck Bentzon Studio, Algade 36, 5500 Middelfart.

De smukke gamle lokaler fra 1797 taler til der skal være liv og glade dage. Efter en større istandsættelse er lokalerne nu klar til at byde folk velkommen. 

Ejer Tanja Brinck Bentzon, er frisør og til dagligt driver hun frisør i den ene del af lokalet. Det verdenskendte frisør brand Goldwell har headhuntet Tanja som freelancer, så lokalerne skal også ligge rammer til seminars. Salonen tilbyder også alle typer for voksbehandlinger. Tanja arbejder også med bareMinerals make-up, som er mineral make-up, med fokus på det skal være naturligt og godt for huden. 

Det gamle apotek rummer også en shop i shop, som ligger i den første del af lokalet. Her har Tanja medbragt alt det bedste fra sin føde Ø Fanø. Shoppen byder på skønne produkter fra kunsthåndværker, designer, keramiker og meget mere.

Læs mere om Brinch Bentzon Studio her.

Photo by Brinch Bentzon Studio.