Fri fragt ved køb over 299 kr. - Fri gaveindpakning - Fri levering i MiddelfartLasa-Design

Hos Lasa-Design bliver alle smykker fremstillet i hånden med stort fokus på at genbruge materialer, men uden at gå på kompromis med kvalitet og lødighed. Alle smykker fremstilles i Danmark og er unikke hver især. 

Fremstillings processen på Emaly ørestikkerne, er ganske lang og kræver håndelag, tålmodighed og akkuratesse.

Som det første standses sølvpladen ud, hvorefter de lovpligtige stempler, navne- og lødighedsstempel, påføres den lille sølvplade. Derefter hvælves pladen, så den får den buede form.

Nu bliver selve stiften loddet på, det hele renses og nu graveres skålen for at give det fede spil i den færdige ørestik.

Inden selve emaljen lægges på, renses og affedtes ørestikken. Det fine glasstøv lægges nu forsigtigt i skålen, hvorefter de brændes i en speciel ovn ved ca. 770 grader i et par minutter. Kanten slibes inden ørestikken igen kommer i ovnen for at afrunde kanterne. Så slibes bagsiden af skålen og til sidst skal de en tur i polertromlen. Efter et par timer i tromlen, hvor en helt masse små kugler har sikret at emaljen er hærdet og ørestikken blevet flot blank, tages de ud og ørestikken er nu helt færdig.

Det kan man da kalde håndværk!

 Tryk her for at se Lasa-Designs produkter.