Vi pakker ind uden beregning - Fri fragt ved køb over 299 kr. - Fri levering i Middelfart - Find gode tilbud i menuen SALECizaDesign

CizaDesign er en lille lokal smykkevirksomhed i hjertet af Ørestad, København som drives af ejeren Celina. Alle smykker er håndlavede, hvilket sikrer, at kun de bedste udgaver ender hos kunderne (de uperfekte smykker beholder jeg selv 😆)

Celina har lavet smykker i ca. 15 år og gennem årene har både stil og udtryk ændret sig og gør det fortsat. Celina laver unikke smykker, ofte unika, eller i meget få eksemplarer så hver kunde får noget unikt. Der anvendes forskellige materialer og den rå upolerede natur kombineres gerne med forskellige metaller, ler, perler eller halvædelsten for at skabe et unikt udtryk. 

Materialerne er nøje udvalgt fra de bedste leverandører i Europa, som alle opfylder gældende EU krav til lødighed og kvalitet. Desuden prioriteres forhandlere og materialer med så lavt et CO2 aftryk som muligt. På den måde er du sikret et smykke af høj kvalitet med god samvittighed.

CizaDesign leverer "Only at Smykkeværk.dk" - Find dem her.

CizaDesignlogo