Fri fragt ved køb over 299 kr. - Fri gaveindpakning - Fri levering i MiddelfartByLautrup - Bæredygtigt Design

ByLautrup er Artmosfæres eget brand, hvor bæredygtighed og æstetik er i højsæde. Smykkerne fremstilles i Danmark uden brug af kemikalier og genbrugsmaterialer foretrækkes. ByLautrup's design er enkelt og med stor fokus på at lade materialerne tale for sig selv.  

ByLautrup har en stor passion for perler, men også her har bæredygtighed en afgørende betydning. Perleproduktion er i mange tilfælde lig med stort slid på naturen, dårlige arbejdsforhold og behandlede/farvede perler. Perler er en af naturens smukke ædelstene og jo bedre vilkår man giver muslingen, jo flottere perler laver den. De perler der bruges hos ByLautrup er alle bæredygtige og ubehandlede perler fra en af verdens mest respekterede perleforhandlere, Marc´Harits, som har et stort fokus på bæredygtighed og et mål om, at få den bæredygtige produktion udbredt. Læs mere om bæredygtige perler her.   

Når du modtager et smykke fra ByLautrup, vil smykket ligge i en ECO æske lavet af FSC-certificeret karton og svøbt i vat (100% klor og syrefrit).

Find ByLautrups produkter her og se dem fysisk i Middelfart her.

De bedste hilsner fra