Vi pakker ind uden beregning - Fri fragt ved køb over 299 kr. - Fri levering i Middelfart - Find gode tilbud i menuen SALEPureLeaf

Med et skarpt fokus på bæredygtighed præsenterer PureLeaf et æstetisk samspil mellem nytænkende smykkedesign, naturens unikke udtryk samt social ansvarlighed og miljøbevidst produktion. 

Pureleafs smykker er fremstillet i Brasilien på en base af organisk materiale belagt med 18 karat guld, sortguld eller hvidguld. Det anvendte materiale oprinder hovedsageligt fra de midt-vestlige regioner af landet, hvor smukt savannelandskab møder tropiske sumpområder og frodig regnskov. Her indsamles de nedfaldne blade og grene, som fungerer som kernen af smykkerne.
 
For at bidrage til en udligning af indkomstfordelingen ansættes lokale familier til at tage del i fremstillingsprocessen ved at hjælpe til med at indsamle, tørre og skelettere det organiske materiale brugt i produktionen af smykkerne.
 
Hele produktionen er certificeret af IBAMA (Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer). 

Pureleafs fokus på lokalsamfundet omkring produktionen sikrer desuden lokale familier en stabil indtægt samt ordnede arbejdsforhold.
 
Fremstillingsprocessen
Pureleafs smykker skal anses som små kunstværker.

Fremstillingen begynder med indsamlingen af det organiske materiale. Dette udtørres og, om nødvendigt, skeletteres inden det efterfølgende behandles for at opnå den nødvendige stivhed. Endelig er bladet klar til at blive belagt med 18 karat guld, hvidguld eller sortguld. Belægningen bliver forsigtigt penslet på, da denne fremgangsmåde sikrer, at ingen detaljer går tabt. Hele fremstillingsprocessen foregår i hånden, hvilket gør det muligt at fremstille et smykke som på alle tænkelige måder bevarer bladets unikke egenskaber. 

Hvorfor vælge Pureleaf?
PureLeaf kombinerer æstetisk design med en etisk og bæredygtig tilgang til mode. De brænder for at give brugerne et produkt produceret med hjertet på rette sted – med respekt for natur, miljø og ikke mindst de mennesker, som er involveret i produktionen.

Tryk her for at se Pureleafs produkter.