Vi pakker ind uden beregning - Fri fragt ved køb over 299 kr. - Fri levering i Middelfart - Find gode tilbud i menuen SALEBæredygtighed

Hvad betyder bæredygtighed for os?
Bæredygtighed kan betyde mange ting, men i bund og grund betyder det, at der tages hensyn til miljøet og samfundet. For os betyder det, at der i størst muligt omfang bliver anvendt genbrugsmaterialer til fremstilling af smykkerne, at mængden af farlige kemikalier er reduceret til et minimum og at dem som producerer smykkerne, har ordnede arbejdsforhold. Læs mere om hvad de enkelte brands gør for bæredygtighed.
Bæredygtighed, for os, betyder også emballage. Vi bruger alt for mange ressourcer og genererer alt for meget affald, som desværre for tit ender i naturen. Derfor har vi stort fokus på emballagen.
Når du modtager en pakke fra os, vil du opleve, at det er et minimum af emballage, som følger med. Samtidig vil oplevelsen ved at have købt et lækkert smykke og pakke det op være i top.
Al emballage er af genbrugsmateriale. Plastik er bandlyst hos os. Vi sender dig en sikker, præsentabel og miljørigtig emballage. Læs mere om vore emballage under ’’Miljøvenlig pakning’’.