Bæredygtighed

Bæredygtighed er mange ting, men her hos Artmosfære betyder det ingen plastik, produkter der er god for dig og for miljøet og som er produceret med omtanke.

Vi søger mod en mere bæredygtig hverdag men helst uden de store ofre - bæredygtighed med komfort. Vi vil gerne, men det skal være nemt og det skal virke. Det er DET Artmosfære bakker op om med bæredygtige produkter som virker i din hverdag og som er gode for dig og for miljøet.

Alle produkterne du finder her på shoppen er nøje udvalgt. 
De skal alle være produceret med omtanke for miljø og samfund. 
Produkterne inden for personlig pleje skal være plastikfri, naturlige og uden kemi. De skal være gode for os og for miljøet. 
Produkterne inden for bolig og tilbehør skal være af god kvalitet, så de kan holde længe, og produceret af enten genanvendte materialer eller materialer som ikke er knappe ressourcer eller på anden måde belaster naturen og miljøet. 

Kan vi erstatte et miljøbelastende produkt med et bæredygtigt produkt, som i øvrigt er bedre for os, er missionen fuldført. Dette er shampoo barerne et godt eksempel på  

Bæredygtighed betyder for mig også emballage. Vi bruger alt for mange ressourcer og genererer alt for meget affald, som desværre for tit ender i naturen. 

Når du modtager en pakke fra Artmosfære, vil du opleve, at det kun er det nødvendige emballage der er med. Samtidig vil oplevelsen, ved at pakke din pakke op, være i top.
Plastik er bandlyst hos Artmosfære. Jeg sender dig en sikker, præsentabel og miljørigtig emballage. Læs mere om vores emballage under ’’Miljøvenlig pakning’’.

Tak fordi du læste med

De bedste hilsner

Lise