Fri fragt ved køb over 299 kr. - Fri gaveindpakning - Fri levering i MiddelfartBæredygtighed

Hvad betyder bæredygtighed for os?
Bæredygtighed kan betyde mange ting, men i bund og grund betyder det, at der tages hensyn til miljøet og samfundet.
Hos Artmosfære betyder det at de produkter du finder her på shoppen er produceret i Danmark med kun meget få undtagelser. Fordelene ved danskproducerede varer kan for eksempel være:

  • Skrappere regler på mange områder for at beskytte miljø, producent og forbruger
  • Kort transport 
  • Opbakning til vores mange danske innovative håndværkere/ kunstnere som går op i miljø og bæredygtighed. 

Mange af produkterne du finder hos Artmosfære består af genanvendt materiale. Det gælder eksempelvis alle produkterne fra A Nordic Storm, Kortene fra Papirværk og noget af keramikken, hvor leret genanvendes. 

Produkter som de faste sæber og shampoobare, er ud over at være produceret miljøvenligt, også helt plastikfri og sparer derfor miljøet for emballage samt den Micro plast som kan være i nogle sæbevarianter. 

Bæredygtighed, for os, betyder også emballage. Vi bruger alt for mange ressourcer og genererer alt for meget affald, som desværre for tit ender i naturen. Derfor har vi stort fokus på emballagen.
Når du modtager en pakke fra os, vil du opleve, at det kun er det nødvendige emballage der er med. Samtidig vil oplevelsen ved at pakke en pakke eller et køb op være i top.
Plastik er bandlyst hos os. Vi sender dig en sikker, præsentabel og miljørigtig emballage. Læs mere om vores emballage under ’’Miljøvenlig pakning’’.