Shampoo bar

Det spørgsmål kan jeg ikke besvare for dig, men jeg kan forklare hvad forskellene, på de 3 slags shampoo barer her på shoppen, er.

De er gode alle 3, ellers var de ikke at finde her, men afhængigt af hvad du leder efter, hvordan dit hår er, og hvad du tænker, der vil virke bedst for DIG, giver jeg dig hermed et overblik over fordele såvel som ulemper. 

Lundegaardens shampoo bar - Hair crystal bar

Shampoo barerne fra Lundegaardens er produceret i Danmark og er helt fri for sulfater, parabener, palmeolie og kemi. Den skummer ikke så nemt, da der ikke er sulfat i, og der skal derfor arbejdes lidt mere for sagen. Man skal lige lære ikke at overdosere i sin kamp for skum. Til gengæld får du et frisk og lettere hår som ikke er tynget af sulfater, og det er derfor Lundegaarddens shampoo bar også er godkendt til 'Curly girl metoden'.
Så hvis du er klar på at bruge en smule ekstra tid på at fordele shampooen i håret, så får du, med Lundegaardens, en ren, sulfat og parabenefri hårvask samt et let og lækkert hår.
Du finder dem her: Shampoo bar fra Lundegaardens

Happy Soaps

Shampoo barerne fra Happy Soaps er helt plastikfri, palmeoliefri, og lavet på naturlige ingredienser. Det gælder også de muntre farver. Der er tilført en smule af det mildeste sulfat. Det vil jeg lige uddybe lidt nærmere længere nede i teksten. Du får her en shampoo bar der skummer enormt nemt, er meget drøj og holder til 90 -110 vaske. Den er helt fast i formen og nem at håndtere i håret. De dufter alle rigtig godt, og duften er ikke overdøvende i håret. 
En naturlig, nem og let håndterbar shampoo bar. Du finder dem her: Shampoo bar fra Happy Soaps

Birk Danmark

Shampoo barerne fra Birk Danmark er produceret i Nordjylland med en masse passion og kærlighed til miljøet. De er helt plastikfri, og 'Grøn salon' godkendt. Det betyder at de ikke indeholder skaldligt kemi i af nogen art. Der er en smule af den mildeste sulfat i, det kommer jeg nærmere ind på lidt længere nede i teksten. Der er en lille smule palmeolie i ca. 4% i en bar. 
Baren fra Brik Danmark er en fast sæbe men blød. Det vil sige at hvis du klemmer på den, mister den sin form. Det er er dog ikke værre end man bare kan forme den igen. Denne shampoo bar skummer også ret nemt og er meget drøj i brug. 
Hvis du gerne vi have en dansk produceret shampoo bar, som skummer nemt og som er Grøn salon godkendt, så er shampoo baren fra Brik Danmark et rigtig godt bud. Du finder dem her: Shampoo bar fra Brik Danmark

Mildeste sulfat - Sodium coco sulfat

Som lovet vil jeg lige komme lidt nærmere ind på det milde sulfat Sodium coco sulfat. Dette sulfat er det mildeste sulfat der findes, og udvindes naturligt af kokosolie og i nogle tilfælde også palmeolie. Sodium coco sulfat kan på ingen måde sammenlignes med de skadelige SL-sulfater, og disse SL-sulfater er der ikke i nogle af shampoo barerne, du finder her på shoppen. 
Sodium coco sulfat er mildt rensende og er hverken skadeligt eller virker specielt udtørrende på hovedbunden (Tåler du ikke sulfater, vil jeg heller ikke anbefale Sodium coco sulfat) -

 

Hvilken slags shampoo bar skal jeg vælge?

Til tør og kløende hovedbund vil jeg anbefale:
 Spirulina Swirl fra Lundegaardens den er også god til skæl. Unisex duft
Aloe you vera much fra Happy Soaps
Purple rain fra Happy Soaps den kan også bruge som sølv shampoo.

Til krøllet hår vil jeg anbefale:
You're one in a melon fra Happy soaps
og alle shampoo barerne fra Lundegaardens, da de er godkendt til Curly girl metoden

Til håret der trænger til lidt ekstra kærlighed:
Orange blast fra Lundegaardens
Purple fra Lundegaardens
Chamomile down and carry on fra Happy Soaps
Honning fra Birk
Tea-rific fra Happy Soaps

Til farvet hår
Pink fra Lundegaardens
White rose fra Lundegaardens


Til mænd
The Happy Panda fra Happy Soaps
Shampoo bar Kul fra Birk
Unisex varianter:
Blue fra Lundegaardens
Black and white fra Lundegaardens


Til dig der ikke tåler parfume og duft
White unscented fra Lundegaardens
Honning fra Birk

Til almindeligt/ let fedtet hår
Til almindeligt og lidt fedtet hår kan Anemone og Hindbær fra Birk Danmark anbefales.

Til almindeligt hår
Til almindeligt hår kan du bruge de fleste, alt efter hvilken duft du kan lidt, og om håret trænger til lidt glans eller volume eller noget helt 3.
Find alle shampoo barerne her: Shampoo bar

Håber dette har gjort dig lidt klogere på, hvilken shampoo bar du skal vælge. Ellers er du altid velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsner

Lise

Mail: lise@artmosfaere.dk
Telefon: 22271013