Udvalget af butikker og webshops er koloenormt stort og hvor går man hen og får den bedste service, de bedste produkter og den bedste oplevelse.

Når man selv, som jeg, er en lille iværksætter betyder hver kunde, hver ordre, hver anmeldelse og hver en følger rigtig meget. Derfor syntes jeg personligt også at det at bakke op om andre mindre virksomheder er vigtigt. Derfor har jeg lavet en liste med mine peronlige favoritshops inden for lidt forskellige områder.

 

Vi med poter ( https://www.vimedpoter.dk/ ) er du nødt til lige at klikke dig et smut forbi hvis du har hund. Her finder du en masse håndplukkede ting til dig og din hund. Det hele udvalgt med tanke på god kvalitet og kun det bedste er godt nok til DIN hund uden at det skal koste en formue. Ejeren af shoppen hedder Betina og er meget passioneret for hunde, træning og deres ve og vel. Hun driver også Hundekassen ( https://hundekassen.dk/ ) som er en abonnementskasse med alt muligt lækkert til dig og din hund. 

Hvis du strikker eller så meget som har tænkt på at begynde at strikke, så tag lige et kig her https://www.yarnforward.dk/shop/frontpage.html Yarnforward.dk er ikke blot en strikkebutik, nej jeg vil hellere kalde det et strikkeunivers. Lækkert garn i massevis, nøje udvalgt af Conny som driver shoppen, alt i tilbehør og opskrifter. Hun holder workshops i hendes fysiske butik, som i den grad også er et besøg værd, og hvor der altid er kaffe på kanden. 

Jeg har haft hest og reddet i rigtig mange år og de seneste år blev jeg mere og mere vild med Islændere. Englyst Rideudstyr ( https://englyst-rideudstyr.dk/ ) har specialiseret sig i udstyr til Islændere heste og har et rigtig fint udvalg til både hest og rytter. Tenna, som driver shoppen, har selv islændere og tester altid selv tingene af inden de kommer på shoppen. Helt sikkert et besøg værd hvis du er vild med heste.

Sidste men bestemt ikke mindst så vil jeg smide en kæmpe anbefaling til Falconess.dk. Hos Falconess finder du tøj til aktive kvinder. Praktisk udetøj som er gennemtænkt ned i mindste detalje. Nhung som står bag shoppen har mange års erfaring inden for tekstil branchen, og har derfor helt styr på stof, holdbarhed, funktion og går meget op i at tøjet har en god pasform. Webshoppen er lige pt. under ombygning, men tag et kig forbi så snart den er klar igen. 

 

Jeg håber at have inspireret dig.

De bedste hilsner

Lise